Naše nejbližší akce

Tábor hudby a divadla na tvrzi

divadlo + 2 kapely + ohňovka (18.5.2024 17:00)

Přijďte na tvrz pobejt! nač se můžeme těšit: - na divadelní vystoupení spolku z Tachova Komedyjanti https://www.komedyjanti.cz/ - naplno to rozjede kapela PUDETO, která nám předvede jak se hraje v Tachově https://pudeto-tachov.webnode.cz/ - fire show Patrik - vystoupení nadějného performera, kterého jste ještě na tvrzi neviděli - na tvrz se po několika letech vrací pravý Keltský rock v podání kapely Dick O´Brass https://dickobrass.cz/ V krčmě Vás točeným Bernardem a kýtou potěší spolek Vlčí doupě - výdělek bude věnován na pejsky. Víno, Prosecco a a Aperol přijede rozlévat kolínská Vinárna Pod lípou. Akce je bezkelímová/bezplastová, přinést si můžete vlastní půllitr nebo můžete využít vratných kelímků, které pro Vás budou připraveny. více

Fesťák na tvrzi

3. ročník

Kapely z blízka i z daleka, parádní hudební zážitek, spousta pití, jídla a zábavy. Z nouze ctnost to tedy rozhodně nebude :-)! Účast na akci přislíbily kapela Znouzecnost a kapela Visací zámek revirvál, chybět nebudou samozřejmě ani neméně známé Kozičky.

Nebovidská tvrz, z.s. & Polabskopunkové Knížectví nabídne:

 

III. ročník letního Fesťáku na TVRZi v Nebovidech.


Kapely z blízka i daleka, velké hvězdy a malé hvězdičky. Příjemné prostředí v mále vísce na půlce cesty mezi Kolínem a Kutnou Horou. Ve Tvrzi v Nebovidech.  Občerstvení od mistrů z krčmy.  Možnost parkování v blízkosti Tvrze. Stanová vesnička. Překvápko. Zkrátka příjemné odpoledne, večer i noc na fesťáku, kde hvězdy jsou nejen nad hlavou. Fesťáku plného pohody, klidu a Polabského punku.  Nezapomeneme Vám malovat na obličej, tetovat, česat ulítlé účesy, soutěžit o pauzách, pouštět dokumentární filmy o muzice a pokoušet se společně namalovat super obraz.Vytvořit pamětní pergamen, který se uchová pro budoucí generace. To všechno je náš plán pro letošní ročník. Startujeme otevřením areálu v 16:30 hod. poslední sobotu v srpnu na Luďkovi jmeniny - 26.8.2017.

Vstupné je 100,-Kč za osobu, lístky jsou na místě, kapacita je obrovská tak nemusíte mít strach, že se nevejdete. Samozřejmostí je, že ZTP/TP mají vstup zdarma, stejně tak děti do výšky jednoho metru.

Těšíme se na Vás a s námi i kapely:

ZNOUZECNOST - První vystoupení 26.11.1986 - ve vysokoškolském klubu OKO v Plzni. Oficiální prosba - když už někdy zajdete na nějakou akci, kde se vyskytujeme, tak prosíme kuřáky o omezení jejich koníčka, neb nám jakožto nekuřákům a navíc zvolna zdravotně chátrajícím osobám zakouřené prostředí nedělá dobře a blbě se nám dejchá a tím pádem i hůř zpívá a hraje… v místech s čistějším vzduchem to jednoduše vydržíme dýl a víc nás to baví. Tak to je legenda, která svojí nestárnoucí energií zakončí náš třetí ročník Fesťáku na TVRZi. (Plzeň).

KOZIČKY- Přes dvacet let retropunkového řádění za sebou má tahle banda. V předminulém roce spatřilo světlo světa jejich další CD. Na pódiu tahle banda baví nejen svými hudebními čísly, ale i výřečností a originálními pyžamovými outfity. Na prknech, co znamenají svět, se představili publiku na velkých festivalech jako Mezi ploty či Rock for People, hrají ale i pro potěchu skromnějšího obecenstva vždy ovšem s nasazením 120%. Show téhle bandičky Vás prostě nabije, tak si je přijďte poslechnout. ( Kolín-Buštěhrad-Malešov-Libomyšl-Kamhájek Čáslav).

VISACÍ ZÁMEKrevirvál-jak má být. Borci co se scházejí tak půl hodiny před koncertem mezi sebou promlouvají o tom jak a kdy zkoušet a výsledek je vždy stejný „Visáče přece každý zná, tak není potřeba zkoušet“ Revirvál, nepoznáte od originálu, o tom hovoří i fakt nejen ten, že několikrát spolu hráli, ale dokonce si někteří borci z VZ mysleli, že již hrají a prošvihli svůj part. Originální kopii uvidíte a uslyšíte uvnitř Nebovidské Tvrze a už teď vím, že to chcete vidět. (celé Čechy).

ŠŤÁVNÍK PX7 – Supermusic in Kolín. Po dlouhém pátrání jsem zjistil, že kapela existuje již od roku 1998. Během svého života prošla celkovou přestavbou. Její produkce je velmi vtipná, nekomerční, nevtíravá, velice svá. Chytrá hudba s živými texty.(Kolín-Čertovka-Sendražice- Janovická Lhota).

SUPERSONIC – mladá nadějná kapelka, která svým nábojem odstartuje třetí ročník festivalu. V minulém roce jsme některé hráče mohli vidět v patičce, která si říkala Masterplan. Jedná se o neskutečný počin, který si nikdo nesmí nechat ujít. ( Čáslav- Kutná Hora).

ŽIRAFIČKAA taky se snažíme, aby nás někam ještě vzali zahrát, nechceme bejt pořád v tý naší stodole zavřený, chceme Žirafičku vyvenčit, nejlépe v dobré pankajznovité společnosti, metal a HC neva taky.   Tak nás sic maglajz mazec podpořte, co jinýho! Dík. A přivalte se na Nářez, dáme Sedopoga! – Pank není děd – to je heslo tohoto uskupení a musím říci, že jim to jede. (Křesetice)

KRIMINALROMAN-2012 až 2017 pět let v kriminále, banda vostrá jak břitva až kolena při skoku praskají. Stoner-funkcore, kterej tě stáhne do kotle. Partička patřící a hrdě se hlásící do ligy Garážovej stát. (Kolín)

STK – punk-punk z Dobrovic. Klasický žízný punk, s čírem i bez, poguje se celou dobu. Osobní zájem kapely je punk na4. S-T-K = Stádo Totálních Kreténů, punkový nátěr. (Dobrovice).

M-CODE - Kapela vznikla koncem září 2016 z kapely Výbrus, kterou opustil basový kytarista a vzal si i název. Tudíž zbytek kapely musel najít nový název. Nápadů bylo mnoho, ale vybrat  se mohl jen jeden. Rock/metalová kapela, která má svojí tvář a svůj styl jede na plný pecky. Svými písněmi vás vtáhne do tance, nebo minimálně si budete podupávat nohou známé metalové hity. (Kralupy a okolí.)